Personalet i barnehagen legger stor vekt på daglig kontakt med foreldrene. Følg derfor barna inn om morgenen.  Foreldrene må forsikre seg om at personalet vet at barnet er kommet eller blir hentet.  Gi beskjed dersom det er andre som skal hente barnet.

Det kan være nødvendig for personalet å kontakte foreldrene i løpet av dagen.

GI DERFOR BESKJED DERSOM DERE IKKE ER Å TREFFE PÅ DE OPPGITTE TELEFONNUMRENE.

Parkering:
Vi ber alle foreldrene om vennligst å parkere på nedre side av barnehagen på anvist parkeingsplass. Så slipper vi at det kjøres helt opp til porten da dette ikke er ønskelig. På forhånd takk.

Røyking:
All røyking er forbudt innefor gjerdet til barnehagens område.

Det er viktig at alle barna har med de klær de trenger i barnehagen. Dette gjelder særlig uteklær som fleece, regntøy og støvler!

Låneklær:
Ved bruk av låneklær fra barnehagen, vær vennlig og returnér disse umiddelbart etter bruk.

Her finner dere linker til aktuelle beskjeder:

Brev til foreldre anngående astma og allergi

Merking av klær og sko er viktig Se dokument

Slik som vi har fjellvettregler har vi også Tøyvettregler ta en titt på disse her !