I vår barnehage har vi en rekke tradisjoner som vi synes er viktige og ønsker å sette fokus på. Nedenfor kan du lese kort om disse.

BURSSDAGER:  Feires med krone og bursdagssang. bursdagsbarnet får velge hva vi skal spise f.eks is, sjokoladekake, gelé eller smoothi.

KARNEVAL: Feires i februar.  Vi kler oss ut, koser oss med pølser og brus og har leker og konkurranser.

LUCIAFEST: 13. desember. Da inviteres besteforeldre/ oldeforeldre eller andre til kaffe og kaker.  Barna opptrer med bla. Lucia sangen.

NISSEFEST:  Alle kler seg i nisseklær. Vi får besøk av nissen, synger og spiser risengrynsgrøt.  Dagen avsluttes med foreldrekaffe.

JULELUNSJ: Vi har lunsj før jul. Da serveres rundstykker og tradisjonelt jule-pålegg. (kjøttrull, sylteflesk, osv)

SOLFEST: Feirer at sola er kommet tilbake. Barna tegner sola og baker solboller.

PÅSKELUNSJ: Vi har lunsj siste fredag før påske.

FORELDREKAFFE: Vi inviterer til foreldrekaffe i barnehagen 2-4 ganger i løpet av året.

LEKEDAG: Vi har lekedag hver fredag. Da kan barna ha med seg en leke hjemmefra. Det må være leke uten lyd og ikke våpen. Det kan også være en uteleke. Barnehagen har intet ansvar for disse lekene. Husk og merke lekene !

HYTTETUR: Denne er i midten av juni. Vi har allerede vært 24 ganger på overnattingstur med hele barnehagen.

FØRSKOLETUR: Hver vår er alle førskolebarna på overnattingstur. Aktiviteter og steder vi drar til er forskjellig fra år til år.